Warta

CPU 1766-L32BWA

2020-04-17

CPU 1766-L32BWA



Controller MicroLogix 1400 diprogram nganggo * versi anyar RSLogix 500 piranti lunak program kelas pertama, lan kulawargaMicroLogix lan SLC 500 ngetrapake pandhuan program gabungan. RSlogix500Starter (edisi dhasar), standar (edisi standar) lan Professional (edition profesional) uga piranti lunak RSLogix Micro kabeh ndhukung pengontrol MicroLogix1400, kalebu fungsi panyuntingan online.

 

 eachcontroller duwe 2 port serial, dhukungan DF1 / DH485 / Modbus RTU / DNP3 / ASCIIprotocol, port eternet sing dibangun, ndhukung EtherNet / IP informasi peer.

 

 Kaluwihan MicroLogix 1400 Controller

 

 Ruang panyimpenan 0Large (10 program pangguna KB lan 10 data pangguna) bisa ketemu katrangan paling saka aplikasi.

 

 Fitur panyuntingan 0Real sing ngganti program kanthi online, kalebu PID, tanpa offline.

 

 0RSLogix Micro lan RSLogix 50RSLogix Micro0RSLogix Micro Professional (Professional Edition), Standar (Edisi standar)

 

Perangkat Lunak 0Starter (Edisi Dasar) 8.1 versi andlater ndhukung panyuntingan online MicroLogix 140Starter (0Starter (pengontrol.

 

 0Switch antarane mode roto / remot / program liwat keyboard LCD.

 

0 Fungsi rekaman data adhedhasar bijih wektu, jadwal pilihan. data pengontrol disimpen ing ruang Kstorage 128 sing kapisah kanggo nganalisa (umpamane tren lan data I / O ing weker).

 

 Toko konfigurasi A0 (nganti 64 ruang panyimpenan sing ana ing ruang logstorage data) bisa diakses liwat diagram tangga, sing bisa ngganti data, counter, lan jinis data data liyane kanthi cepet lan gampang inbatasi.

 

 Pilihan ekstensi I / O kinerja sing apik, (nganti 16 modul I / O sing bisa digarap sacara sewenang-wenang).

 

 Input kacepetan kanthi cepet 00 (kajaba pengontrol 1766- L32AWA lan 1766- L32AWAA) bisa digunakake kanthi kapisah minangka piranti mati otomatis (nangkep pulsa) input, gangguan wektu utawa kombinasi minangka 100 kontes kacepetan dhuwur Hz ing 10 mode operasi.

 

 Input analog twobuilt-in 0-10 V DC (kanggo pengontrol nganggo pilihan I / O) kanthi resolusi12-bit (ora diasingake).

 

 Output kacepetan Threehigh bisa dikonfigurasi minangka output urutan pulsa 100 kHz (PTO) wektu 40 kHz.

 

 output modifikasi jembaré pulsa (PWM) (direktorin 1766- L32BXB lan 1766- L32BXBA mung).

 

 The0 input-point lan output pungkasan pungkasan, sing ngidini kanggo ngisi andpulling mode input, nalika menehi mburi sing umum kanggo macem-macem piranti input tingkat.

 

 0Ungka opsional opsional ngganggu (STI).

 

 0High résolusi, 1 akurat akurasi.

 

Saluran komunikasi 0 nyedhiyakake RS-232 utawa kompatibilitas listrik RS-485 (dipilih liwat komunikasi).

 

 Port 0RS-232 ndhukung kabeh portprotocom serial.

 

 Liwat port RS-485, sampeyan bisa langsung ngeculake DH-485ã €Master / budak semi-duplex DF1, ASCII.

 

Jaringan master / hamba 0Modbus RTU. Jaringan budak DNP theaccess nggunakake antarmuka konversi 1763- NC (ora kudu antarmuka konversi 1761-NET-AIC).

 

 Saluran komunikasi 0 ngemot port RJ45 sing dibangun ing dhukungan sing ndhukung jaringanEtherNet / IP kanggo ngirim informasi peer-to-peer. 10/100 Mbpsports ndhukung BOOTP lan DHCP ..

 

Komunikasi Channel 2 minangka port serial 9-pin, non-terisolasi sing nyisolasi kabeh dhukungan kabeh komunikasiprotocom serial.

 

 Tombol switch komunikasi 0 ngidini port controller 0 port kanggo ngalihake komunikasi komunikasi sing dikonfigurasi pangguna lan setelan gawan pabrik, kanthi gampang pindhah saka protokol Modbus utawa ASCII (ora ndhukung dhukungan) menyang protokol full duplex DF1 (amarga upload / download, ngawasi utawa editprograms). Dadi, yen paramèter komunikasi saka kontroller ora dikandhani kanthi bener, komputer program bisa isih nyambung thecontroller.