Warta

1769-L16ER-BB1B

2020-04-17

1769-L16ER-BB1B



Karakteristik lan kaluwihan

Pengontrol CompactLogix 5370 L3 minangka solusi kontrol ekonomi lan larang regane sing cocog kanggo macem-macem aplikasi kanthi piranti khusus kanggo disk indeks, kinerja peralatan pry mountprocess, mesin pack, mesin mbungkus, lan barang-barang pengiriman.

Produsen mesin lan pangguna pungkasan bisa njupuk kesempatan kanggo fitur-fitur kendali iki kanggo nglereni biaya:

Dhukungan kanggo kontrol gerakan basis EtherNet / ip

Topologi jaringan dering (DLR) topologi jaringan

Modul panyimpenan energi sing dibangun, ora butuh baterei litium

Dhukungan kanggo 1769 I / O

Nomer safety bisa dicopot 1 GB (SD)

Kertu, nambah integritas data

Pilihan kapasitas memori sing fleksibel nganti 3 MB

Fitur anyar kanggo kahanan sing mbebayani (versi NSE)

Ndhukung Kinematics tanpa tambahan alat kontrol lan piranti lunak ing komputer

Fitur soket mbukak ndhukung Modbus TCP lan devicessuch minangka printer, pembaca kode bar lan server

 

Platform CompactLogix nggabungake kinerja dhuwur lan

Kauntungan platform Logix - lingkungan program umum, jaringan umum, mesin kontrol umum. Dhuwit menyang modul Kompak I / O,

Platform CompactLogix cocog kanggo aplikasi kontrol level piranti cilik lan medium kanthi utawa tanpa kontrol gerakan sing gampang, kanthi kekuwatan lan skalabilitas sadurunge.

Platform CompactLogix cocog kanggo sistem sing mbutuhake kendali-mandhiri lan kanggo ngontrol sistem sesambungan liwat EtherNet / IP, ControlNet, utawa jaringan DeviceNet.

Sistem CompactLogix digunakake utamane kanggo nyedhiyakake Logixsolutions kanggo aplikasi ukuran cilik lan medium.

Biasane, aplikasi iki minangka kontrol-level controlapplications.

Sistem sing gampang bisa kalebu kendali mandiri kanthi modul modul I / O lan komunikasi PirantiNet.


Sadurunge:

1769-OF8C

Sabanjure:

CPU 1766-L32BWA