Warta

Katrangan produk layar sentuhan 2711p-t6c20d8

2020-04-17

Katrangan produk layar demek 2711p-t6c20d8



Bulletin2711P PanelView Plus 6 600 terminal grafis PanelView? Tambahan 6 600 grafis grafis nampilake tampilan tampilan layar kanthi ukuran layar kanthi ukuran 18-bit kanthi aresolusi saka 320 x 240. terminal iki ndhukung input operator liwat keyboard (tombol 22function), layar tutul utawa keyboard digabungake karo layar tutul.