Warta

Karakteristik dhasar lan paramèter saklar n-tron

2020-04-17

Nihan logam sing kuwat, kemampuan anti-gangguan sing dhuwur

Instalasi: Tipe ril DIN, jinis panel, jinis pigura

Teknologi lengkap-maju

Input daya keluwih

Konsumsi daya murah

Pelabuhan Rj-45 ndhukung pasangan bengkong (UTP) sing ora dipasang (STP)

Transparan transceiver serat optik kisaran 2km, 15km, 40km, 70km, 80km opsional

Kabeh port I / O duwe perlindungan overvoltage ESD

Rata-rata wektu operasi gratis bisa tekan 2 juta jam

Rintangan dampak sing dhuwur: 200g / 10ms

Rintangan gempa sing dhuwur: 50g, 5-200hz, 15s

Watesan suhu adaptasi

Sertifikasi level IP67

Kompetisi karo FCC Bagean 15 Kelas A standar

Sertifikasi CE: en61000-6-2,4 EN55011, en61000-4-2,3,4,5,6

Wis lulus sertifikat Amerika lan Kanada UL1604, kanthi Kelas I, Div. 2 bahan bledosan-bukti

Sertifikasi ATEX, Zona 2, Kategori 3G, Ex ident (500 seri)

Standar standar IEEE1613 kanggo listrik

Papan kontrol lalu lintas NEMA TS1 / TS2 standar

Sertifikasi ABS

EN50155 kanggo industri sepur

Aturan RoHS

Sertifikasi GOST -r