Babagan

Wiwit taun 2003,HuiTong Industry Company Limited (HTI Hardware) fokus ing saham lan adol bagean cadhangan PLC lan diskon otomatisasi / listrik industriPeralatan Kontrol produk,bisa dipercaya supaya dhuwur produk berkualitas,pangiriman cepet lan layanan sing bisa dipercaya. Otomasi omah engineers ngadeg ing mburi produk kanggo menehi dhukungan teknis antara liyane layanan teknik. Menehi reputasi apik saka pelanggan.



  • Misi Kita

Aja adol bagean sing rusak yaiku misi kita,Kita njupuk misi iki lan terus ngetrapake!



  • Keuntungan Inventori

Kita duwe 3 gudang,ewu bagean ing stok: udakara 2,5 yuta bagean Allen Bradley.



  • Jaminan Kualitas

Kabeh bagean 100% pabrik asli anyar sing disegel.



  • Wektu njamin

Jaminan nganti garansi 1 taun kasedhiya kanggo kabeh bagean kanthi global.



  • Kerjasama Caket

Kita kerja sama karo tim berkualitas lan sumber sampeyan,target kita kanggo ngluwihi pangarepan kanthi upaya sing ora jelas.



  • Penjualan merek multi-merek

Luwih saka 10 yaPengalaman ekspor rs kanggo produk otomatisasi industri,merek kita kalebu Allen Bradley,GE,Mitsubishi,Omron,Lenze,Schneider lsp.