VersaMax


Produk VersaMax minangka sistem kontrol paling anyar saka GE, sing kompak lan ekonomi.

Filsafat desain minangka fungsi sing kuat lan kesatuan universal, nyedhiyakake kinerja sing paling dhuwur kanggo sistem kontrol.
VersaMax minangka sistem sing bisa digunakake ora mung minangka modul I / O kanggo piranti kontrol utama liyane, nanging uga minangka PLC sing kapisah, lan minangka sistem kontrol sing disebar!

Sistem produk VersaMax PLC bisa dadi gedhe utawa cilik, gampang dienggo lan gampang dioperasi. Dioptimalake lan diprodhuksi miturut prinsip "Six Sigma".
Solusi VersaMax minangka produk kontrol siji sing bisa digunakake minangka I / O, PLC utawa kontrol distribusi nganti 256 I / O.

VersaMax nawakake linuwih lan nambah wektu karo desain enem sigma, diagnosa intuitif, lan sisipan modul I / O termal.
Prosesor kuat VersaMax kanthi memori 12K bisa digunakake kanggo aplikasi, matematika ngambang-titik, jam nyata, subroutin, PID, memori lampu kilat lan mode operasi sing gagal, nyedhiyakake versatilitas sing kuat ing paket kompak.

Iki kalebu diagnosis otomatis / alamat sing lengkap kanthi tabel kesalahan internal lan LED kanggo nuduhake kesalahan sistem lan aku / O mbebasake energi operator lan fokus njaga kualitas paling dhuwur

Kita duwe saham atusan VersaMax IC 200 seri lanCPU VersaMaxbagean. Sampeyan bisa nemokake bagean kasebut saka situs web utawakirim email kanggo nawarake.

View as  
 
  • IC200CPU001
    Merek:Listrik GE / Umum
    Product Product:Memori pangguna sing bisa didhaptar ing pangguna 34K, 1.80MSEC / K Boolean siji RS232 lan port serial RS485
    Product Line:VersaMax
    Product Type:CPU
    Kondisi:New Brand New
    Waranti:12 wulan Kanthi global

  • IC200CPUE05
    Merek:Listrik GE / Umum
    Product Product:Memori pangguna konfigurasi CPU 128K, 0.8MSEC / K Boolean siji RS232, siji port serial RS485 lan port Ethernet 10Mbit T.
    Product Line:VersaMax
    Product Type:CPU
    Kondisi:New Brand New
    Waranti:12 wulan Kanthi global

  • IC200PWB001
    Merek:Listrik GE / Umum
    Product Product:PRI KANGGO KANGGO GRATIS
    Product Line:VersaMax
    Product Type:Perlengkapan Tenaga
    Kondisi:New Brand New
    Waranti:12 wulan Kanthi global

  • IC200PWR001
    Merek:Listrik GE / Umum
    Product Product:POWER KANGGO 24VDC INPUT
    Product Line:VersaMax
    Product Type:Perlengkapan Tenaga
    Kondisi:New Brand New
    Waranti:12 wulan Kanthi global

  • IC200PWR002
    Merek:Listrik GE / Umum
    Product Product:POWER DENGAN DENGAN INPUT 3.3VDC 24VDC
    Product Line:VersaMax
    Product Type:Perlengkapan Tenaga
    Kondisi:New Brand New
    Waranti:12 wulan Kanthi global

  • IC200PWR102
    Merek:Listrik GE / Umum
    Product Product:POWER DUMANGKANG DENGAN DENGAN 3.3VDC 120 / 240VAC INPUT
    Product Line:VersaMax
    Product Type:Perlengkapan Tenaga
    Kondisi:New Brand New
    Waranti:12 wulan Kanthi global

VersaMax Allen Bradley sade, persediaan gedhe ing saham, diwenehake dening HuiTong Industry Co; Apa sampeyan pengin regane otomatis otomatis rega 777 rega saka kutipan kasebut? Kita bisa nyedhiyani sampeyan PLC, drive Powerflex, VFD, pengontrol Servo, Panelviews.