Otomatis Rockwell


HTI adol produk Rockwell Automation, kayata Allen Bradley PLC, Allen Bradley Panelview lan Allen Bradley PowerFlex Drive,

Rockwell Automation Allen Bradley minangka pabrikan peralatan industri.Rockwell Automation wis mbukak lawang kanggo wong-wong sing ora kenal karo sirkuit elektronik, prinsip komputer lan basa pemasangan kanggo nggunakake komputer kanggo kendali industri.
Rockwell Automation Allen Bradley nyedhiyakake macem-macem produk kayata PLC, Panelview, VFD, Controller, Motors.

Ing kaca kita, sampeyan bisa nemokake produk saka Rockwell Allen Bradley,Allen Bradley Panelview, Allen Bradley PowerFlex Drive.
Tuku anyar lan pabrik sing nutup Allen Bradley saka HTI, luwih saka 1000 bagean saham, diskon rega kanthi garansi 12 wulan global. Kapal paling cepet ing 1-3 dina.

View as  
 
  • Allen Bradley 1734-IV2
    Merek:Rockwell Automation Allen Bradley
    Bagean Ora .:1734IV2
    Katrangan:Modul Input Digital Digital POINT I / O 2 Titik
    Kondisi:Brand New, pabrik segel
    Kasedhiyan:Tansah saham
    Waranti:12 wulan global

  • 1734-IV4 Allen Bradley
    Merek:Rockwell Automation Allen Bradley
    Kondisi:Brand New, pabrik segel
    Katrangan:Modul Input Digital Digital POINT I / O 4 Point
    Kasedhiyan:Tansah saham
    Waranti:12 wulan global

  • 1734-IV8 Allen Bradley
    Merek:Rockwell Automation Allen Bradley
    Kondisi:Brand New, pabrik segel
    Katrangan:Modul Input Digital Digital POINT I / O 8 Point
    Kasedhiyan:Tansah saham
    Waranti:12 wulan global

  • 1734-OA2 Allen Bradley
    Merek:Rockwell Automation Allen Bradley
    Kondisi:Brand New, pabrik segel
    Katrangan:Modul Output Digital Digital POINT I / O 2 Titik
    Kasedhiyan:Tansah saham
    Waranti:12 wulan global

  • 1734-OA4 Allen Bradley
    Merek:Rockwell Automation Allen Bradley
    Kondisi:Brand New, pabrik segel
    Katrangan:Modul Output Digital Output PO / I 4 O
    Kasedhiyan:Tansah saham
    Waranti:12 wulan global

  • 1734-OB2
    Merek:Rockwell Automation Allen Bradley
    Kondisi:Brand New, pabrik segel
    Katrangan:Modul Output Digital Digital POINT I / O 2 Titik
    Kasedhiyan:Tansah saham
    Waranti:12 wulan global

Otomatis Rockwell Allen Bradley sade, persediaan gedhe ing saham, diwenehake dening HuiTong Industry Co; Apa sampeyan pengin regane otomatis otomatis rega 777 rega saka kutipan kasebut? Kita bisa nyedhiyani sampeyan PLC, drive Powerflex, VFD, pengontrol Servo, Panelviews.