PACSistem RX3i


PACSystems RX3i minangka sistem kontrol high-end anyar. Nduwe fungsi kontrol sing luwih kuat tinimbang PLC tradisional lan nganggo struktur kontrol terbuka. Siji platform kontrol kanggo macem-macem obyek, kanthi cepet ngetrapake solusi kasebut, nduweni portabilitas paling akeh, lan gampang upgrade peralatan saiki.

PACSystems RX3i minangka gapura menyang Internet Industri. Kabeh proses manufaktur bisa dipantau lan diontrol kanthi nyata saka ngendi wae ing saindenging jagad. Ganti gangguan pangopènan sing direncanakake kanthi pangopènan prediksi kanthi tepat kanggo nyegah downtime lan rencana bencana.

PACSystems RX3i luwih saka platform PLC sing kuat lan kuat. Uga ngemot fitur revolusi sing unik sing ndadekake sampeyan ora kalah saka kompetisi.
PACSystems Rx3i ngemot kabeh fitur sing dikarepake saka PLC kelas donya.
Platform kontrol kunci terpadu PACSystems RX3i (Logic, Motion, HMI, Kontrol Proses lan Kasedhiyan Dhuwur adhedhasar Teknologi Memori Refleksi Emerson) nambah kinerja sistem lan keluwesan

Kanthi Platform PR cerdas PACSystems RX3i, kapabilitas analisis sampeyan ora ana watesan lan bisa disesuaikan kanthi nggunakake alat mbukak lan layanan perangkat lunak mbukak "ngidini sampeyan minimalake mudhun, ngoptimalake kinerja, lan owah-owahan pasar lan pengaruh kanthi temen kanthi sampurna.


HTI nawakake macem-macem seri PACSystems RX3i IC69 sing bisa dipilih. Sugeng rawuh ing email ing sembarang wektu. Kita bakal ngutip sampeyan karo produk bermutu kanthi rega sing apik.

View as  
 
  • IC695ACC403
    Merek:Listrik GE / Umum
    Product Product:Energi Pack kanggo RX3i CPE400 HANYA
    Product Line:PACSistem RX3i
    Product Type:RX3i CPU
    Kondisi:New Brand New
    Waranti:12 wulan Kanthi global

  • IC695ACC413
    Merek:Listrik GE / Umum
    Product Product:Kapasitas Panggantos kanggo Pack Energy Energy CPE400
    Product Line:PACSistem RX3i
    Product Type:RX3i CPU
    Kondisi:New Brand New
    Waranti:12 wulan Kanthi global

  • IC695CKL410
    Merek:Listrik GE / Umum
    Product Product:RX3I CPL410 TANPA PAKE ENERGY
    Product Line:PACSistem RX3i
    Product Type:RX3i CPU
    Kondisi:New Brand New
    Waranti:12 wulan Kanthi global

  • IC695CPE302
    Merek:Listrik GE / Umum
    Product Product:RX3I CPE302,1 SER, 1 PELEK ETH
    Garis Produk:PACSistem RX3i
    Product Type:RX3i CPU
    â € ¦Kondisi:New Brand New
    Waranti:12 wulan Kanthi global

  • IC695CPE305
    Merek:Listrik GE / Umum
    Product Product:CPU slot CPE305, prosesor 1.1Ghz, memori pangguna 5 Meg, port RS 1-232 (kompatibel karo kabel IC693CBL316), 1 port Ethernet (SRTP lan Modbus). Kapal nganggo Energy PAC (IC695ACC400 lan kabel sambungan IC695CBL001).
    Product Line:PACSistem RX3i
    Product Type:RX3i CPU
    Kondisi:New Brand New
    Waranti:12 wulan Kanthi global

  • IC695CPE310
    Merek:Listrik GE / Umum
    Product Product:Slot slot CPE310 2, prosesor 1.1Ghz, memori 10 Mg, 1 port RS-232, port 1 RS- 485, port Ethernet 1 (SRTP, Modbus) lan USB master kanggo aplikasi upload / download. Panggantos kanggo IC695CPU310. Kapal CPE310 kanthi Energy PAC (IC695ACC400 lan IC695CBL001).
    Product Line:PACSistem RX3i
    Product Type:RX3i CPU
    Kondisi:New Brand New
    Waranti:12 wulan Kanthi global

PACSistem RX3i Allen Bradley sade, persediaan gedhe ing saham, diwenehake dening HuiTong Industry Co; Apa sampeyan pengin regane otomatis otomatis rega 777 rega saka kutipan kasebut? Kita bisa nyedhiyani sampeyan PLC, drive Powerflex, VFD, pengontrol Servo, Panelviews.