Platform cerdas GE


Pengontrol PACSystems RX3i minangka bagean saka kulawarga Controller (PAC) GE PACSystems.

PACSystems RX3i nduwe mesin kontrol siji lan lingkungan program pemrograman kanthi tujuan kanggo nyedhiyakake portability aplikasi ing macem-macem platform hardware lan menehi pilihan konversi sing bener.

Mesin kontrol PACSystems nyedhiyakake kinerja dhuwur ing macem-macem platform beda.


The VersaMax solution is a single control product that can be used as I/O,PLC or distributed control of up to 256 I/O points.

VersaMax offers reliability and increased uptime with its six-sigma design,intuitive diagnostics,and thermal I/O module insertion.

Its extensive family offers 34 different I/O modules,a powerful PLC CPU,an open network,and multiple wiring options.

Nggabungake I / O sing sugih fitur lan CPU sing kuat kanggo nyedhiyakake kinerja sing cocog karo kabutuhan industri.

We sell PACSystems RX3i,CPU VersaMax,IC69 series products,lan produk liyane. Sampeyan bisa mriksa kaca produk kanggo nemokake produk sing dibutuhake utawa hubungi kita langsung.

Sampeyan bisa nemokakehot selling parts IC694MDL654,IC695ALG106,IC695PNC001 ,VersaMax IC200ALG260,IC200MDL631,IC200MDL940 and other full series products.


Pengalaman ekspor luwih saka 10 taun kanggo produk automation industri, HTIPenjualan merek multi-merek products include Allen Bradley,GE,Mitsubishi,Eaton,Lenze,Omron,etc. 

View as  
 
  • IC695ACC403
    Merek:Listrik GE / Umum
    Product Product:Energi Pack kanggo RX3i CPE400 HANYA
    Product Line:PACSistem RX3i
    Product Type:RX3i CPU
    Kondisi:New Brand New
    Waranti:12 wulan Kanthi global

  • IC695ACC413
    Merek:Listrik GE / Umum
    Product Product:Kapasitas Panggantos kanggo Pack Energy Energy CPE400
    Product Line:PACSistem RX3i
    Product Type:RX3i CPU
    Kondisi:New Brand New
    Waranti:12 wulan Kanthi global

  • IC695CKL410
    Merek:Listrik GE / Umum
    Product Product:RX3I CPL410 TANPA PAKE ENERGY
    Product Line:PACSistem RX3i
    Product Type:RX3i CPU
    Kondisi:New Brand New
    Waranti:12 wulan Kanthi global

  • IC695CPE302
    Merek:Listrik GE / Umum
    Product Product:RX3I CPE302,1 SER, 1 PELEK ETH
    Garis Produk:PACSistem RX3i
    Product Type:RX3i CPU
    â € ¦Kondisi:New Brand New
    Waranti:12 wulan Kanthi global

  • IC695CPE305
    Merek:Listrik GE / Umum
    Product Product:CPU slot CPE305, prosesor 1.1Ghz, memori pangguna 5 Meg, port RS 1-232 (kompatibel karo kabel IC693CBL316), 1 port Ethernet (SRTP lan Modbus). Kapal nganggo Energy PAC (IC695ACC400 lan kabel sambungan IC695CBL001).
    Product Line:PACSistem RX3i
    Product Type:RX3i CPU
    Kondisi:New Brand New
    Waranti:12 wulan Kanthi global

  • IC695CPE310
    Merek:Listrik GE / Umum
    Product Product:Slot slot CPE310 2, prosesor 1.1Ghz, memori 10 Mg, 1 port RS-232, port 1 RS- 485, port Ethernet 1 (SRTP, Modbus) lan USB master kanggo aplikasi upload / download. Panggantos kanggo IC695CPU310. Kapal CPE310 kanthi Energy PAC (IC695ACC400 lan IC695CBL001).
    Product Line:PACSistem RX3i
    Product Type:RX3i CPU
    Kondisi:New Brand New
    Waranti:12 wulan Kanthi global

Platform cerdas GE Allen Bradley sade, persediaan gedhe ing saham, diwenehake dening HuiTong Industry Co; Apa sampeyan pengin regane otomatis otomatis rega 777 rega saka kutipan kasebut? Kita bisa nyedhiyani sampeyan PLC, drive Powerflex, VFD, pengontrol Servo, Panelviews.