Allen Bradley Relay

Allen Bradley Relays.

We offer sawetara saka sudhut Rockwell Allen Bradley NEMA Industrial Relays designed for heavier-duty applications, large loads and long life to meet your industrial control application needs.

We offer sawetara saka sudhut Rockwell Allen Bradley IEC Industrial Relay dirancang kanggo aplikasi tugas sing luwih abot, akeh lan umur dawa kanggo nyukupi kabutuhan kontrol industri sampeyan. Pemancar kendhiri kontrol IEC uga kasedhiya.

We offer sawetara saka sudhut Rockwell Allen Bradley Relay Wektu Industri dirancang kanggo standar NEMA. Tantunan kasebut kasedhiya ing versi wektu solid lan negara pneumatik.

Relay abot-700 700 P

700S Relay Ngontrol Daya Heavy-Kawajiban

700-R relay Switch Sealing

Relay industri 700-N

Relay Kontrol 700-CF

700-K Miniature relay Control

Relaksitas Kontrol Keamanan 700S-CF




View as  
 
Allen Bradley Relay Allen Bradley sade, persediaan gedhe ing saham, diwenehake dening HuiTong Industry Co; Apa sampeyan pengin regane otomatis otomatis rega 777 rega saka kutipan kasebut? Kita bisa nyedhiyani sampeyan PLC, drive Powerflex, VFD, pengontrol Servo, Panelviews.