Allen Bradley PowerFlex Drive


We offer pilihan saka sudhut Rockwell AutomationAllen Bradley PowerFlex Drive, kalebuPowerFlex AC lan DC frekuensi variabel drive lan drive servo.

Allen Bradley VFD bisa nangani aplikasi voltase rendah lan medium lan entuk macem-macem rating daya.


Drive DC Bradley PowerFlex AC lan drive Powerfles DC nawakake macem-macem mode kontrol, fitur, pilihan, lan kemasan, uga voltase global lan rating rating akeh.

Kanthi struktur program konsisten lan antarmuka operator sing umum, PowerFlex nggampangake pemrograman lan konfigurasi lan nyuda wektu latihan, latihan, lan operasi.

Pandu AC PowerFlex Compact nyedhiyakake solusi sing larang regane universal kanggo aplikasi kontrol level-mesin lan integrasi sistem prasaja.


Allen Bradley PowerFlex Drive nyedhiyakake solusi listrik otomatisasi kanggo macem-macem aplikasi global. Iki dirancang supaya gampang digunakake, duwe kauntungan kanggo ngirit wektu, lan paket kompak sing ngoptimalake ruang panel lan versatility aplikasi.

Drive kompak Allen Bradley PowerFlex Drive uga menehi solusi kanggo aplikasi kontrol tingkat level mesin utawa integrasi sistem prasaja.
Kita duwe saham gedhe Allen Bradley PowerFlex Drive kaya 25A, 25B, 22A, 22B, 20A, 20B, 20D, 20F, 20G lan seri liyane. Sampeyan bisalangsung takon Drives, utawa ngirim email karo nomer part. Kita bakal mangsuli sampeyan cepet-cepet!

View as  
 
  • 22A-B2P3N104
    Merek:Rockwell Automation Allen Bradley
    Panjelasan
    â € ¦Kondisi:Brand New, pabrik segel
    Kasedhiyan:Tansah saham
    Waranti:12 wulan global

  • 22A-B8P0N104
    Merek:Rockwell Automation Allen Bradley
    PanjelasanPowerFlex 4- 0,4 kW (0,5 HP) AC Drive
    â € ¦Kondisi:Brand New, pabrik segel
    Kasedhiyan:Tansah saham
    Waranti:12 wulan global

  • 22A-D4P0N104
    Merek:Rockwell Automation Allen Bradley
    PanjelasanPowerFlex 4- 1.5 kW (2 HP) AC Drive
    â € ¦Kondisi:Brand New, pabrik segel
    Kasedhiyan:Tansah saham
    Waranti:12 wulan global

  • 22A-D6P0N104
    Merek:Rockwell Automation Allen Bradley
    PanjelasanPowerFlex 4 2.2 kW (3 Hp) AC Drive
    â € ¦Kondisi:Brand New, pabrik segel
    Kasedhiyan:Tansah saham
    Waranti:12 wulan global

  • 22A-D8P7N104
    Merek:Rockwell Automation Allen Bradley
    PanjelasanPowerFlex 4 3.7 kW (5 Hp) AC Drive
    â € ¦Kondisi:Brand New, pabrik segel
    Kasedhiyan:Tansah saham
    Waranti:12 wulan global

  • 22B-D010N104
    Merek:Rockwell Automation Allen Bradley
    PanjelasanPowerFlex 40- 4 kW (5 HP) AC Drive
    Kondisi:Brand New, pabrik segel
    Kasedhiyan:Tansah saham
    Waranti:12 wulan global

Allen Bradley PowerFlex Drive Allen Bradley sade, persediaan gedhe ing saham, diwenehake dening HuiTong Industry Co; Apa sampeyan pengin regane otomatis otomatis rega 777 rega saka kutipan kasebut? Kita bisa nyedhiyani sampeyan PLC, drive Powerflex, VFD, pengontrol Servo, Panelviews.