Allen Bradley PLC


Sistem kontrol gedhe modul Allen Bradley PLC nyedhiyakake arsitektur modular uga macem-macem I / O lan pilihan jaringan.

Solusi kontrol sing kuat iki nyedhiyakake kemampuan kelas global saka proses menyang safety supaya bisa obah.

Controllers automation program Rockable Allen Bradley gedhe (PAC) dirancang kanggo aplikasi distribusi utawa pengawasan lan menehi keandalan lan kinerja sing apik.

Kita duwe modul modul Allen Bradley (saka Rockwell Automation) kaya ing ngisor iki:
Allen BradleyPLC Bulletin 1734 modul POINT I / O nyedhiyakake digital, analog, lan fungsi khusus I / O saliyane kanggo tingkat keselamatan PO / Guard I / O. Saben modul duwe 1 nganti 8 poin.

Allen BradleyModul basis rak PLC 1756 nyedhiyakake rak digital nyedhiyakake digital, diagnostik digital, analog, kontrol gerakan, fungsi khusus I / O lan modul pitungan kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem aplikasi.

Allen BradleyModul Exp / I / O Modul PLC 1762 nyedhiyakake fleksibilitas paling utama kanggo ngganti nomer lan jinis I / Os kanggo ngluwihi kemampuan MikroLogix 1100, 1200, lan 1400 pengontrol.

Allen BradleyModul / Compact I / O adhedhasar kompak PLC 1769 bisa digunakake minangka I / O kanggo lokal lan pengontrol CompactLogix utawa kompak GuardLogix.

Allen BradleyModul PLC 1794 I / O bisa digunakake kanthi fleksibel ing aplikasi kanthi nggunakake digital, analog, analog HART, lan fungsi khusus I / O, saben modul duwe 4 nganti 32 poin.

Produk modul modul bradley PLC Allen kita lengkap banget. Sugeng telpon utawa email langsung kanggo rega sing paling apik lan wektu pangiriman.

Customer tuku bagean liya kanggo ngirit biayakualitas dijamin lan garansi setaun.


View as  
 
  • Allen Bradley 1734-IV2
    Merek:Rockwell Automation Allen Bradley
    Bagean Ora .:1734IV2
    Katrangan:Modul Input Digital Digital POINT I / O 2 Titik
    Kondisi:Brand New, pabrik segel
    Kasedhiyan:Tansah saham
    Waranti:12 wulan global

  • 1734-IV4 Allen Bradley
    Merek:Rockwell Automation Allen Bradley
    Kondisi:Brand New, pabrik segel
    Katrangan:Modul Input Digital Digital POINT I / O 4 Point
    Kasedhiyan:Tansah saham
    Waranti:12 wulan global

  • 1734-IV8 Allen Bradley
    Merek:Rockwell Automation Allen Bradley
    Kondisi:Brand New, pabrik segel
    Katrangan:Modul Input Digital Digital POINT I / O 8 Point
    Kasedhiyan:Tansah saham
    Waranti:12 wulan global

  • 1734-OA2 Allen Bradley
    Merek:Rockwell Automation Allen Bradley
    Kondisi:Brand New, pabrik segel
    Katrangan:Modul Output Digital Digital POINT I / O 2 Titik
    Kasedhiyan:Tansah saham
    Waranti:12 wulan global

  • 1734-OA4 Allen Bradley
    Merek:Rockwell Automation Allen Bradley
    Kondisi:Brand New, pabrik segel
    Katrangan:Modul Output Digital Output PO / I 4 O
    Kasedhiyan:Tansah saham
    Waranti:12 wulan global

  • 1734-OB2
    Merek:Rockwell Automation Allen Bradley
    Kondisi:Brand New, pabrik segel
    Katrangan:Modul Output Digital Digital POINT I / O 2 Titik
    Kasedhiyan:Tansah saham
    Waranti:12 wulan global

Allen Bradley PLC Allen Bradley sade, persediaan gedhe ing saham, diwenehake dening HuiTong Industry Co; Apa sampeyan pengin regane otomatis otomatis rega 777 rega saka kutipan kasebut? Kita bisa nyedhiyani sampeyan PLC, drive Powerflex, VFD, pengontrol Servo, Panelviews.