2711R-T10T
  • Air Pro2711R-T10T

2711R-T10T

2711R-T10T
Merek:Rockwell Automation Allen Bradley
PanjelasanPANELVIEW 800 10.4-INCH HMI TERMINAL
â € ¦Kondisi:Brand New, pabrik segel
Kasedhiyan:Tansah saham
Waranti:12 wulan global

Model:2711RT10T

Kirim Enquiry

Katrangan Product

2711R-T10T
Brand: Rockwell Automation Allen Bradley
Keterangan kasebut PPPELIHEL 800 10.4-INCH HMI TERMINAL
Kondisi: Brand New, pabrik disegel
Kasedhiyan: Tansah saham
Waranti: 12 wulan kanthi global

Napa Milih kita

KENE PILIH US?

  • Perusahaan

    Luwih saka 10 taun pengalaman ekspor kanggo produk automation industri!

  • Kualitas

    BUKAN Pecah Broken dadi misi kita! Kita njupuk misi iki lan terus ngetrapake!
    100% pabrik asli asli lengkap.

  • Persediaan akeh

    Ewonan ing Simpenan!
    3 gudang lan stok keamanan 2,5 yuta USD Allen Bradley Parts!

Tags Panas: 2711R-T10T Allen Bradley, Pemasok, Grosir, Tuku, China, Rega Sithik, Dhaptar Harga, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码