20AD027A3AYNANC0
  • Air Pro20AD027A3AYNANC0

20AD027A3AYNANC0

20AD027A3AYNANC0
Merek:Rockwell Automation Allen Bradley
PanjelasanPowerFlex 70 AC Drive 27 A ing 20 Hp 20A
Kondisi:Brand New, pabrik segel
Kasedhiyan:Tansah saham
Waranti:12 wulan global

Model:20AD027A3AYNANC0

Kirim Enquiry

Katrangan Product

20AD027A3AYNANC0

Brand: Rockwell Automation Allen Bradley
PanjelasanPowerFlex 70 AC Drive 27 A ing 20 Hp 20A
Kondisi: Brand New, pabrik disegel
Kasedhiyan: Tansah saham
Waranti: 12 wulan kanthi global

Napa Milih kita

KENE PILIH US?

  • Perusahaan

    Luwih saka 10 taun pengalaman ekspor kanggo produk automation industri!

  • Kualitas

    BUKAN Pecah Broken dadi misi kita! Kita njupuk misi iki lan terus ngetrapake!
    100% pabrik asli asli lengkap.

  • Persediaan akeh

    Ewonan ing Simpenan!
    3 gudang lan stok keamanan 2,5 yuta USD Allen Bradley Parts!

Tags Panas: 20AD027A3AYNANC0 Allen Bradley, Pemasok, Grosir, Tuku, China, Rega Sithik, Dhaptar Harga, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码