1756-IF16

1756-IF16

1756-IF16 Allen Bradley
Merek:Rockwell Automation Allen Bradley
Kondisi:Brand New, pabrik segel
Katrangan:Modul ControlLogix 16 Pt A / I
Kasedhiyan:Tansah saham
Waranti:12 wulan global

Model:1756IF16

Kirim Enquiry

Katrangan Product

1756-IF16 Allen Bradley

Allen-Bradley 1756-IF16 minangka modul aku / volt I / O sing saiki terpencil. Kanggo nyambungake menyang sasis ControlLogix, 1756-IF16 mbutuhake wadhah kothak persimpangan RTB utawa tanggal kanggo 1756-TBS6H utawa 1756-TBCH. Modul input duwe 16 poin kasedhiya. Ora kaya modul liyane, 1756-IF16 ngidini pangguna nyambung modul kanthi cara sing beda.

1756-IF16 bisa nganggo kabel kanthi telung cara, gumantung karo panggunaan pangguna lan aplikasi: wiring siji-sijine, wirangan diferensial, lan kabel pembeda mode kacepetan dhuwur. Yen kabeh piranti masukan dilapisi, wiring siji digunakake. Iki kanggo mbandhingake bedane ing antarane input input sinyal lan lemah sinyal, sing banjur digunakake modul kanggo ngasilake data digital kanggo pengontrol. Bisa ngrampungake 16 wiring siji-karo. Yen aplikasi ora duwe lapangan umum utawa bisa duwe pasangan sinyal sing kapisah, cara kabel khusus diferensiake. Cara wiring iki uga cocog kanggo lingkungan sing kekebalan swara kudu ditambah. Saluran ing mode diferensial ora kabeh diasingake.

1756-IF16 referensi babagan:
Yen macem-macem sinyal input benten beda duwe referensi umum voltase sing beda, siji saluran bisa mengaruhi maca saluran liyane. Yen kedadeyan kasebut, pangguna kudu nyambungake input menyang modul sing beda utawa ngganti modul sing ora diisolasi karo modul input terisolasi. 1756-IF16 ngidini wolung sambungan ing mode iki. Pungkasan, metode wiring mode tingkat kacepetan dhuwur bisa nyadari nganyari data. Nanging, pangguna kudu duwe syarat tartamtu kanggo nggunakake mode kacepetan dhuwur. Pisanan, nggunakake metode wiring diferensial. Sing nomer loro, ing mode iki, mung siji saka kabeh papat saluran ing modul bisa digunakake.

Konsumsi listrik modul 1756-IF16 yaiku 2,3 ​​watt, lan total daya bali pesawat yaiku 2,33 watt. Jangkoan input yaiku ± 10 volt, saka 0 nganti 10 volt, 0 nganti 5 volt, utawa 0 nganti 20 mA. Gambar modul saiki yaiku 5. 1 V yaiku 150 mA, utawa 24 V yaiku 65 mA. Tegangan voltase lan saiki pesawat mburi yaiku DC 5.1 V, maksimal 150 mA, DC 24 V, 65 mA. Jangkoan input saiki yaiku 4 nganti 20 mA, sawetara voltase input yaiku -10 nganti 10 V, lan diwatesi 100VA. Konsumsi daya voltase udakara kira-kira 2,3 watt lan konsumsi listrik saiki 3,9 watt.

Voltase 1756-IF16 duweni dissipation panas 7.84 BTU / jam lan wektu saiki ana 13,3 BTU / jam. Uga duwe perlindungan overvoltage nganti 30 V DC (voltase) lan 8 V DC (saiki). Konsumsi daya voltase udakara kira-kira 2,3 watt lan konsumsi listrik saiki 3,9 watt. Penyebaran voltase panas yaiku 7,84 BTU / jam lan saiki 13,3 BTU / jam. 1756-IF16 uga duwe pangayoman overvoltage nganti 30 V DC (voltase) lan 8 V DC (saiki). Konsumsi daya voltase udakara kira-kira 2,3 watt lan konsumsi listrik saiki 3,9 watt. Penyebaran voltase panas yaiku 7,84 BTU / jam lan saiki 13,3 BTU / jam. Uga duwe perlindungan overvoltage nganti 30 V DC (voltase) lan 8 V DC (saiki).


Napa Milih kita

KENE PILIH US?

  • Perusahaan

    Luwih saka 10 taun pengalaman ekspor kanggo produk automation industri!

  • Kualitas

    BUKAN Pecah Broken dadi misi kita! Kita njupuk misi iki lan terus ngetrapake!
    100% pabrik asli asli lengkap.

  • Persediaan akeh

    Ewonan ing Simpenan!
    3 gudang lan stok keamanan 2,5 yuta USD Allen Bradley Parts!

Tags Panas: 1756-IF16 Allen Bradley, Pemasok, Grosir, Tuku, China, Rega Sithik, Dhaptar Harga, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码