1747-L532
  • Air Pro1747-L532

1747-L532

1747-L532
Merek:Rockwell Automation Allen Bradley
PanjelasanSLC 5/03 16K Controller
Kondisi:Brand New, pabrik segel
Kasedhiyan:Tansah saham
Waranti:12 wulan global

Model:1747L532

Kirim Enquiry

Katrangan Product

1747-L532
Brand: Rockwell Automation Allen Bradley
Katrangan Kontakt 5 5 16K Controller
Kondisi: Brand New, pabrik disegel
Kasedhiyan: Tansah saham
Waranti: 12 wulan kanthi global

Napa Milih kita

KENE PILIH US?

  • Perusahaan

    Luwih saka 10 taun pengalaman ekspor kanggo produk automation industri!

  • Kualitas

    BUKAN Pecah Broken dadi misi kita! Kita njupuk misi iki lan terus ngetrapake!
    100% pabrik asli asli lengkap.

  • Persediaan akeh

    Ewonan ing Simpenan!
    3 gudang lan stok keamanan 2,5 yuta USD Allen Bradley Parts!

Tags Panas: 1747-L532 Allen Bradley, Pemasok, Grosir, Tuku, China, Rega Sithik, Dhaptar Harga, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码