Napa milih kita?


Misi Kita

Aja adol bagean sing rusak yaiku misi kita, Kita njupuk misi iki lan terus ngetrapake!

Keuntungan Inventori

Kita duwe 3 gudang, ewu bagian ing stok: udakara 2,5 yuta produk Allen Bradley

Jaminan Kualitas

Kabeh bagean 100% pabrik asli anyar sing disegel.

Wektu njamin

Jaminan nganti 1 taun kasedhiya kanggo kabeh bagean.

Kerjasama Caket

Kita kerja sama karo tim berkualitas lan sumber sampeyan, target kita kanggo ngluwihi pangarepan kanthi upaya sing ora jelas.

Penjualan merek multi-merek

Luwih saka 10 taun pengalaman ekspor kanggo produk otomatisasi industri, merek kita kalebu Allen Bradley, GE, Mitsubishi, Eaton, Lenze, Omron, lsp.

Wiwit taun 2003,HuiTong Industry Company Limited (HTI Hardware) fokus ing bagean cadhangan PLC lan sade produk automasi sing larang banget, bisa dipercaya kanggo produk sing bermutu, pengiriman cepet lan layanan sing bisa dipercaya. Engineer mesin omah ana ing mburi produk kanggo menehi dhukungan teknis ing antarane layanan teknik liyane. Menehi reputasi apik saka pelanggan.
Produk Allen-Bradley saka Rockwell Automation kalebu platform kontrol lan informasi terpadu, kontrol motor cerdas lan komponen industri.
Allen Bradley PLC wis nyetel standar kanggo pengontrol logika sing bisa diprogram. Kanthi macem-macem jinis ukuran lan ukuran sing cocog karo kabutuhan tartamtu. Sistem Kontrol Gedhe kaya Allen Bradley Guard Logix, ControlLogix, SoftLogix, lan sistem kontrol Allen Bradley PLC-5 sing apik. Sistem kontrol cilik kayata Allen Bradley Compact Logix, Sistem Keamanan Proteksi GuardLogix 1768 lan Sistem Kontrol SLC 500. HTI Hardware uga nyediakake Safety PLC.